juridikjobb.se

logga

Interim Förhandlingsstrateg sökes till kommun

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2021-01-21

Ansök nu

Interim Förhandlingsstrateg sökes till kommun

Är du självgående i de kommunala avtalen och van att arbeta med förhandling och arbetsrätt? Just nu söker vi interim Förhandlingsstrateg till uppdrag i kommun. Start i mitten av januari!

Arbetsbeskrivning

Rollen som Förhandlingsstrateg innebär att stödja i ett omorganiseringsprojekt i kommunen. Det innebär att omhänderta förhandlingsprocesser, genomföra MBL förhandlingar och facklig samverkan. Du har mycket samarbete med HR-partners och lön och hjälper till vid kommande löneöversyn. Vidare kommer du bli en del av ledningsgruppen.

Om dig 

  • Relevant högskoleutbildning, som gärna innehåller arbetsrätt

  • Erfarenhet av liknande roll inom förhandling och arbetsrätt

  • Bör ha erfarenhet av de kommunala avtalen, du har därmed arbetat inom kommun eller region.

Du erbjuds

Ett konsultuppdrag på deltid (ca 50-75%) Uppdraget förväntas börjar snarast möjligt och löper cirka 3–6 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.
Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Dela detta jobb

logga
Interim Förhandlingsstrateg sökes till kommun

Jurek