juridikjobb.se

Logo

Jr Corporate Paralegal till Baker & McKenzie

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-05-25

Ansök nu

Jr Corporate Paralegal till Baker & McKenzie

Baker McKenzie är en internationellt topprankad advokatbyrå - och en av världens ledande inom affärsjuridik. Vi söker nu till teamet inom bolagsrättsgruppen en Paralegal som i nära samarbete med övriga kommer att bistå våra klienter i bolagsärenden.

Arbetsuppgifter

Bolagsrättsgruppen biträder såväl svenska som internationella klienter med diverse bolagsrättslig rådgivning och bolagsformalia. Denna tjänst är varierande i omfattning och arbetstempo och innefattar bland annat följande uppgifter:

  • Bistå med bolagsformalian och administration i våra likvidationsprocesser
  • Upprätta handlingar för enklare årsstämmor/styrelseändringar/andra bolags­ändringar
  • Hantera public search i samband med företagsförvärv
  • Beställa och granska bolagshandlingar från Bolagsverket
  • Administrera diverse registreringsärenden hos Bolagsverket
  • Följa upp årliga deadlines för bolagsformalia för diverse klienter och hålla våra interna system för uppföljning kring arbetet uppdaterade
  • Administrera bolagsrättslig information för diverse bolag i olika interna och externa databaser

Din erfarenhet och kompetens

Till denna tjänst söker vi dig som har gått ut en Paralegal-utbildning, affärsjuridiskt program eller har annan motsvarande utbildning/arbetslivserfarenhet. Har du viss erfarenhet av byråverksamhet så är det meriterande men inget krav. Du arbetar obehindrat på engelska och svenska och är en van Office-användare, främst Word och Excel.

Din personlighet

Vi söker dig som har ett eget driv och högt engagemang och som trivs att arbeta självständigt som en del av ett välfungerande team. Du är van att hantera parallella projekt och har utvecklat en god prioriteringsförmåga. För att trivas i denna roll bör du ha ambitioner att utvecklas som Paralegal och vilja att utvecklas och lära. Du tar dig bäst fram om du har lite skinn på näsan och vågar ställa frågor när du inte förstår. Det ligger naturligt för dig att ta ansvar och du trivs i en tempofylld och dynamisk miljö som ställer lite extra krav på attention to detail. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering.

Du erbjuds

En utvecklande och varierad tjänst för dig som vill arbeta med ett ambitiöst och trevligt team i ett internationellt företag. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Ansökan och övrig info

I denna rekrytering samarbetar Baker McKenzie med Jurek Rekrytering & Bemanning. Känner du igen dig i beskrivningen har du förmodligen hittat din drömtjänst så tveka inte att ansöka med CV och personligt brev redan idag. Då tjänsten ska tillsättas snarast möjligt kommer vi att göra urval och intervjuer löpande. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Susanne Waering (susanne.waering@jurek.se). Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Logo
Jr Corporate Paralegal till Baker & McKenzie

Jurek Bemanning