juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior biträdande jurist till Fredersen

Ort
Utgår

2022-02-12

Ansök nu

Junior biträdande jurist till Fredersen

Fredersen bildades 2006 och tillhandahåller kvalificerad juridisk rådgivning till företag. Vi arbetar nära våra klienter och många av våra klientrelationer sträcker sig över många år. Vår ledstjärna är maximal klientnytta och det är vår övertygelse att det endast kan uppnås genom att attrahera de bästa medarbetarna. För att vi ska lyckas med det har vi valt att skapa en arbetsplats och karriärmöjligheter för våra unga jurister som du inte finner hos traditionella advokatbyråer. Att i praktiken – och inte bara i ord – skapa förutsättningar för att få ihop livspusslet samtidigt som du är en del av byråns utveckling och verksamhet, är självklara ingredienser i detta. Våra fokusområden är corporate finance & capital markets, M&A, corporate commercial, tvistelösning och life science/IP. 

Nu vill vi utöka med ytterligare en biträdande jurist till något av våra kontor i Malmö eller i Stockholm. 

Vad erbjuder vi dig

Vi erbjuder en stimulerande miljö för unga jurister med inriktning på affärsjuridik. Här får du som biträdande jurist tidigt direktkontakt med klienter och aktiv medverkan i byråns olika uppdrag. Du kommer att vara en del av en dynamisk grupp under tillväxt som utmärker sig i sitt sätt att samarbeta för att nå maximal klientnytta. Du får även stora möjligheter att utvecklas och specialisera dig inom önskat område. 

Som arbetsgivare är vi mycket måna om att i praktiken – och inte bara i ord - skapa balans mellan jobb och fritid samtidigt som man får utmanande arbetsuppgifter och möjlighet till en snabb karriär. Vi har därför skapat en byrå som ligger i framkant och som skiljer sig från andra traditionella advokatbyråer. Det finns många delar i detta men vi vill särskilt lyfta fram vår platta organisation, vårt fokus på samarbete, vårt flexibla arbetssätt, VD med fullt fokus på verksamheten och möjligheten att snabbt kunna bli delägare. Vi är övertygade om att vi med vår organisation och fantastiska medarbetare kan attrahera de bästa biträdande juristerna och därmed också ge våra klienter den absolut bästa och mest kvalificerade juridiska rådgivningen.

Du kommer till en början arbeta inom ett brett spektrum affärsjuridiska områden såsom företagsförvärv, aktiemarknadsrätt, tvister, kommersiella avtal och arbetsrätt, för att sedan successivt fokusera dig mer på de områden som vi tillsammans tycker passar bäst för dig och som du har mest intresse för. Rollen kommer att vara placerad på kontoret i Stockholm eller i Malmö.  

Vem söker vi

Vi söker dig som avslutat svensk juristexamen med mycket goda resultat. Du har avslutat eller ska avsluta din notarietjänstgöring och har eventuellt 1-2 års byråerfarenhet sedan tidigare. 

För att passa in hos oss är det viktigt att du är prestigelös, solidarisk, driven och vågar ta ställning. Vidare är det viktigt att du är social, ansvarstagande, noggrann och affärsorienterad med ett intresse av att sätta dig in i våra klienters verksamhet. 

Ansökan och kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Alexia Petrini på 0701 46 60 65 eller på alexia.petrini@sharprecruitment.seeller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

Dela detta jobb

Junior biträdande jurist till Fredersen

Sharp Recruitment & Consultants