juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Junior biträdande jurist till Real Advokatbyrå

Ansök nu

Junior biträdande jurist till Real Advokatbyrå

Om oss

Real Advokatbyrå är en affärsjuridisk advokatbyrå med fokus på fastighetstransaktioner, kommersiell fastighets- och hyresrätt och entreprenadrätt. Vi biträder regelbundet de största fastighetsbolagen i Sverige. Våra medarbetare har mångårig erfarenhet av att arbeta med komplexa svenska och internationella affärsjuridiska frågeställningar inom ramen för fastighetstransaktioner, företagsförvärv, investeringar och finansieringar, men även inom allmän bolagsrätt. Vi befinner oss på en expansiv resa och söker nu ytterligare biträdande jurister till vårt team.

Vad vi kan erbjuda

Som biträdande jurist på Real Advokatbyrå är du en central del i erbjudandet till våra klienter. Du ges möjligheten att arbeta nära dina seniora kollegor och delägare i stora och komplexa fastighetstransaktioner och investeringar i en miljö som präglas av laganda och kompetensutveckling samtidigt som du får jobba på några av de största fastighetstransaktionerna i Sverige. För dig som är intresserad av byråvärlden och vill arbeta på en byrå där du tidigt får påverka och ha inflytande samtidigt som du arbetar med aktiva och engagerade delägare är Real Advokatbyrå en utmärkt arbetsplats.

Bakgrund och profil

Vi söker nyexaminerade, tingsmeriterade eller studerande jurister som tar examen under våren 2022 med ett genuint intresse för fastigheter och fastighetstransaktioner. Du förväntas ha mycket goda studieresultat samt mycket god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift. Du bör även trivas i en social miljö som präglas av laganda.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Vi arbetar med löpande urval och intervjuer och ser fram emot att läsa din ansökan så snart som möjligt. 

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande bolaget och/eller tjänsten, kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27, zarina.virsholm@sharprecruitment.se eller Elin Flodin på 0723 60 73 29, elin.flodin@sharprecruitment.se.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

 

 

 

 

Dela detta jobb

Junior biträdande jurist till Real Advokatbyrå

Sharp Recruitment & Consultants