juridikjobb.se

Logo

Junior Executive Assistant till internationellt bolag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-07-25

Ansök nu

Junior Executive Assistant till internationellt bolag

Arbetsbeskrivning

I rollen som Junior Executive Assistant kommer du att arbeta i en stöttande funktion till bolagets CFO och VD. Du har en viktig funktion hos bolaget och kommer att arbeta administrativt och rapportera löpande till HK i Österrike.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara följande;

-         Boka resor och möten

-         Administrera kring utlägg och fakturor

-         Sköta CFO och VDs kalendrar

-         Ansvara för arkiv och allmänna kontorsfrågor

-         Vara allmänt behjälplig där det behövs

Vem är du?

Till denna tjänst söker vi dig som är en administrativ stjärna som vill utvecklas i din roll som administratör. Du har en eftergymnasial utbildning och något års erfarenhet av rollen som Assistent, helst från ett internationellt bolag. Viktigast är att du är en ambitiös, glad och driven person som tycker om att stötta chefer på hög nivå.  Du är van vid högt tempo men är fortfarande strukturerad i ditt arbete och ligger gärna steget före. Det är av största vikt att du är en noggrann administratör som talar och skriver obehindrat på engelska.

Du erbjuds

En utmanande och spännande tjänst hos ett internationellt företag som sitter i fina lokaler i Hammarby Sjöstad. Uppdraget är omgående start med hänsyn till eventuell semester inbokad i sommar. Men du bör kunna börja redan nu i juni och arbeta någon vecka in i juli för att få bästa möjliga överlämning. Detta är en konsultlösning på 6 månader, för rätt person finns det därefter chans till anställning hos kund. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig Konsultchef Victoria Tjernström på victoria.tjernstrom@jurek.se. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Start

Omgående

Lön

Enligt överenskommelse

Sökord; Exexutive Assistant, Administrativ Assistent, VD-Assistent, Administratör, Assistent,

Dela detta jobb

Logo
Junior Executive Assistant till internationellt bolag

Jurek Bemanning