juridikjobb.se

Logo

Junior juristassistent på del- eller heltid

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-01

Ansök nu

Junior juristassistent på del- eller heltid

Har du erfarenhet av service och administration sedan tidigare, och söker en ny utmaning med start vid årsskiftet? Brukar du beskrivas som ansvarstagande, strukturerad och serviceminded? Har du ett intresse för juridik? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Vi söker just nu en junior juristassistent till ett internationellt företag, för ett uppdrag med start i januari 2020 på antingen deltid (3 dagar/vecka) eller heltid! I rollen kommer du att assistera företagets jurister med bland annat:

  • Legal back office-arbete
  • Dokumenthantering – sortera, scanna och arkivera
  • Korrekturläsning och översättning
  • Boka utbildningar för intern personal samt vara kontaktperson vid GDPR-frågor i interna system

Din profil
Vi söker dig som har erfarenhet av både service och administration sedan tidigare, men som fortfarande är i början av din karriär. Kanske är du en juriststudent som har goda möjligheter att jobba extra eller så vill du testa på hur det är att jobba i en administrativ roll kopplad till juridiken?

Som person tror vi att du har en god känsla för service samt ett intresse för juridik. Du har en god administrativ förmåga samt arbetar strukturerat och systematiskt. Du är ansvarstagande, nyfiken och har en positiv inställning! Du trivs på en arbetsplats med högt tempo och gillar att arbeta med flera arbetsuppgifter parallellt.

Vi tror även att du har goda kunskaper i Office-paketet samt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, i både tal och skrift.

Du erbjuds
En spännande tjänst hos ett bolag i framkant! Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning med start i januari 2020 och som förväntas pågå till april 2021. Vid frågor rörande rollen är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.se 

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Sökord: Juristassistent, Assistant, Assistent, Legal Assistant, Service, Administration, Juridik, Kontorsassistent, Service, Administration, Office Assistant, Kontorsansvarig, Office Coordinator, Koordinator, Projektadministratör, Projektkoordinator.

Dela detta jobb

Logo
Junior juristassistent på del- eller heltid

Jurek Bemanning