juridikjobb.se

Logo

Junior skattejurist till RSM med fokus på försäljning

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2020-01-21

Ansök nu

Junior skattejurist till RSM med fokus på försäljning

RSM är ett av de större nätverken i världen inom revision, skatt och rådgivning – en global aktör med kontor i 116 länder. På vårt fina kontor i centrala Göteborg är vi 55 passionerade medarbetare som skapar stort värde för våra kunder och alltid med den personliga relationen i centrum. Nu vill vi växa vår affär inom skatteområdet och söker därför en skattejurist med ett stort intresse för försäljning.

Om rollen

Du ansvarar för att driva försäljning för tjänster inom skatteområdet. Detta gör du troligtvis genom ett aktivt nätverkande, bearbetning av strategiska kontakter/kunder, merförsäljning på befintliga kunder och införsäljning av potentiella produkter inom skatteområdet. Du har stor frihet att planera säljarbetet efter eget tycke.

Utöver ett aktivt försäljningsarbete kommer du att bidra med skatterådgivning där du hjälper kunder och medarbetare internt med att besvara skattefrågor. Du hanterar även deklarationer, skatteregistreringar och sköter kommunikationen med Skatteverket.

Du ansvarar även för byråns administrativa ärenden hos Bolagsverket såsom styrelseändringar, revisorsval, fusioner, emissioner, indragning av aktier mm. Du upprättar relevanta handlingar och blanketter och sköter kommunikationen med Bolagsverket. På sikt kommer detta arbete att läggas på en administrativ funktion.

Vem är du?

Du har en juristexamen och något eller ett par års arbetslivserfarenhet inom skattejuridik. Du trivs i en nätverkande roll och ser det som en rolig utmaning att skapa tillväxt för byråns tjänster inom skatterådgivning.  Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av försäljning och transfer pricing. Som person är du kommunikativ, pedagogisk och noggrann. Du har lätt för att förklara skattejuridik på ett tydligt och enkelt sätt. Vidare så är du driven och prestigelös och har lätt för att skapa relationer både internt och externt. Du talar och skriver flytande svenska och engelska.

Vi erbjuder

Visst är det kul med helg, men på RSM tycker vi att vardagen är allra viktigast. Faktum är att allt som händer mellan måndag och fredag utgör mer än 70 procent av livet. Desto viktigare att det är kul att gå till jobbet! Det finns många goda skäl att arbeta på RSM. Härlig stämning, stimulerande arbetsuppgifter, generösa förmåner och internationella karriärmöjligheter, för att nämna några. Här kan du läsa mer om vad vi gör för våra medarbetare.

https://www.rsm.global/sweden/sv/goda-skal-att-arbeta-pa-rsm

För andra året i rad har vi på RSM blivit certifierade av Great Place to Work. Vi är otroligt glada och stolta för att våra engagerade medarbetare uppskattar RSM som arbetsplats!

Ansökan

Vill du veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering & Bemanning, varför du vid frågor är varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Frida Garding Lindstrand på tel.nr 070-7 64 86 40, e-post frida.garding.lindstrand@jurek.se.

Dela detta jobb

Logo
Junior skattejurist till RSM med fokus på försäljning

Jurek Bemanning