juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Jurist med fokus på regelefterlevnad till Lynx

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Jurist med fokus på regelefterlevnad till Lynx

Vi är inte som andra kapitalförvaltare. I Stockholm är vi unika med vår kvantitativa och systematiska kapitalförvaltning och i världen är vi en av de främsta i vår nisch. Innovation har varit en del av vårt DNA sedan starten 1999. På Lynx har vi lyckats skapa en samarbetsfokuserad arbetsmiljö där akademiska metoder och ett obevekligt fokus på resultat får näring av en vänlig, kollegial kultur. Våra medarbetares välmående är mycket viktigt för oss eftersom vi vet att de är grunden till vår framgång. Lynx arbetar aktivt för att vara en inkluderande arbetsplats och mångfald är en förutsättning för fortsatt framgång.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder en stimulerande och utvecklande arbetsplats där du blir en viktig del av vår fortsatta utveckling. Du erbjuds en bred roll i en dynamisk och internationell arbetsmiljö med drivna och passionerade kollegor. Hos oss får du arbeta med både svenska och internationella frågor eftersom vi, utöver Finansinspektionen, även står under tillsyn i USA av Securities and Exchange Commission samt Commodity Futures Trading Commission. Rätt person får möjlighet att, tillsammans med teamet, påverka och forma rollen. Lynx kan erbjuda dig en trevlig och modern arbetsplats med högt i tak.

Om rollen

Som jurist hos oss arbetar du brett och rollen innefattar bland annat:

  • Årligen utföra Compliance program och ge råd och stöd till verksamheten.
  • Medverka i framtagande av interna utbildningar för anställda och konsulter.
  • Deltagande i interna projekt.
  • Utveckla och implementera juridiska och regulatoriska processer.
  • Juridisk rådgivning.
  • Upprätta fonddokumentation.
  • Förhandla avtal.
  • Rättsutredande arbete.

Bolagsjuridik & Regelefterlevnad är direkt underställd vd. Som jurist i teamet rapporterar du till chefen för enheten.

Din bakgrund

Du har akademisk utbildning inom juridik samt ett till tre års relevant arbetslivserfarenhet. Det är meriterande om du har kunskap inom regelverk så som AML, AIFM och/eller UCITS. Vidare kommunicerar du obehindrat på både svenska och engelska i såväl tal som skrift.

Som person är du ambitiös, nyfiken, strukturerad, prestigelös samt hungrig på att lära dig nya saker. Vi söker efter dig som är en engagerad och intresserad lagspelare som är intresserad av att lära sig mer om fondmarknad och kapitalförvaltning.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. Vid eventuella frågor angående rollen vänligen kontakta Ellen From, 073 344 47 48, ellen.from@sharprecruitment.se alternativt Zerin Baran, 072-032 87 86, zerin.baran@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av CV. Tillträde sker enligt överenskommelse. Urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Jurist med fokus på regelefterlevnad till Lynx

Sharp Recruitment & Consultants