juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Freja Partner söker jurist med erfarenhet inom tvist och process Vill du arbeta på en modern affärsjuridisk byrå vars kultur präglas av ett prestigelöst och modernt förhållningssätt, där mjuka värden får en värdig plats och där relationsbyggandet är lika viktigt som juridiken?

Om tjänsten, vårt behov och önskan

Juristteamet på Freja Partner består av såväl egna jurister, paralegals som externa juristpartners. Vi är för närvarande sju anställda jurister och två paralegals som arbetar inom de flesta affärsjuridiska rättsområdena samt inom tvist och process.

Vi söker nu en mer erfaren jurist inom tvist och process till teamet. Även om din kompetens och erfarenhet är viktig söker vi främst rätt personlighet som passar in gruppen, med vårt arbetssätt, kultur och våra ledord som är ansvarskänsla, prestigelöshet och ödmjukhet.

Vår önskan är att du som söker tjänsten är modig och trygg, har framåtanda, tycker om att bygga långsiktiga relationer samt är intresserad av företagande och att göra juridiken mer lättillgänglig och begriplig för kunden. Vi önskar att du har minst två års erfarenhet av att driva processer. Om du kommer från en byrå, domstol eller bolag är inte avgörande, men det är ett plus om du har gjort notarietjänstgöring. Vi ser helst att du har en affärsjuridisk profil med inriktning mot tvist och process och gärna med erfarenhet inom rättsområdet entreprenad. Erfarenhet inom områden som fordringsrätt, e-handel, arbetsrätt och kommersiella avtal är också meriterande. Då vi även har ett inflöde av ärenden inom offentlig rätt är det positivt med profiler med erfarenhet från förvaltningsprocess och inom områden såsom offentlig upphandling och skatt.

För att trivas hos Freja Partner bör du vara bekväm med att arbeta självständigt och i direkt kontakt med klient där kundens behov står i fokus. Därför är pedagogik och kommunikation viktigt hos våra jurister som ett led i att göra juridik mer begriplig. Samtidigt bör du vara redo att arbeta i mindre team och hjälpa andra kollegor när det behövs samt bidra till en god kollegial stämning. Arbetsuppgifterna är breda och består b.la. av allmän rådgivning, upprättande och granskande av olika juridiska dokument samt tvistelösning, processföring i såväl allmän- och förvaltningsdomstol som i skiljeförfarande.

På Freja Partner vågar vi vara nytänkande och utmanande utan att för den sakens skull göra avkall på professionalism och kvalitet. Vi ämnar inte krångla till det i onödan och vill vara proaktiva. Det är viktigt att juristerna är noggranna men även vågar utmana sig själva genom att ta sig an nya ärenden utanför sin ”comfort zone”, eftersom det är så vi utvecklas.

Juristerna förväntas även arbeta med relationsbyggande, inventera behov hos kunden och ge affärsmässiga råd. Det förväntas även i viss mån att juristerna bistår med merförsäljning av våra tjänster. På Freja Partner finns dock ett dedikerat sälj- och kundvårdande team vid sidan av paralegals vilka främst hanterar vårt inflöde av förfrågningar och ärenden. Juristerna förväntas därför inte anskaffa kunder eller att ha ett befintligt kundnätverk.

Om Freja Partner

Entreprenörerna bakom Freja Parter insåg att många av Sveriges företagare ser juridisk hjälp som något dyrt och krångligt. Därför har Freja Partners mål sedan starten varit att göra juridiken mer tillgänglig för fler utan att det ska kosta en förmögenhet. På Freja Partner vill vi förenkla företagandet och hjälpa våra klienter att arbeta proaktivt och hållbart där vi fångar upp helheten. Efter drygt sex år sedan starten, har vi idag omkring 400 kunder med en daglig tillströmning av alltifrån mindre fåmansföretag till större koncerner.

Vi är våra klienters juridiska partner som ser långsiktigt på de relationer vi skapar. Vi ser oss själva som en juristbyrå med mycket personlighet där mångfald och olikheter uppmuntras. Vi stöttar och utmanar varandra ständigt och praktiserar självledarskap. Det finns en klar ambition att verka hållbart både vad gäller miljö och jämställdhet. Våra ledord är utmanande, professionella och passionerade och den kollegiala atmosfären är viktig.

Vi vågar säga att vi är annorlunda i förhållande till andra byråer, varför den som söker till oss bör vara någon som letar efter det som går isär med den konservativa normen. Det är bland annat detta som gör oss till framtidens jurisbyrå. Vi är inte rädda för förändring utan försöker på ett så humant, lyhört och vågat sätt som möjligt anpassa oss till utveckling och modernisering. Samtliga medarbetare på Freja Partner har kommit till oss av denna andemening. Hos Freja Partner är du alltid delaktig i bolagets ständiga utvecklingsresa.

Vårt huvudkontor ligger i Krokslätts Fabriker i Mölndal, vars tak är de facto högt vilket klingar väl med vår kultur. 2021 erhöll vi utmärkelsen DI Gasell vilket vi är stolta över. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.frejapartner.se

Ansökan

Varmt välkommen med din ansökan redan idag då urval sker löpande.

Skicka CV, personligt brev och andra eventuella handlingar du tror kan vara av värde för processen till ansok@frejapartner.se

Vid frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta vår chefsjurist Emelie Thyrfalk på telefon 070 588 14 82 eller via e-post till emelie.thyrfalk@frejapartner.se

Om anställningen

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Krokslätts Fabriker 32

43137 Mölndal

Arbetsgivaren

Freja Partner AB

http://www.frejapartner.se

Kontakt

Emelie Thyrfalk

Chefsjurist

emelie.thyrfalk@frejapartner.se

0705 - 88 14 82

0705 - 88 14 82

Logo

Jurist med processerfarenhet

Företag Freja Partner
Ort
Utgår

2022-10-15

Ansök nu

Dela detta jobb