juridikjobb.se

Om jobbet

Byrån växer och söker nu en paralegal till en tjänst på byråns huvudkontor.

Byrån är Sveriges största arbetsrättsbyrå och erbjuder spännande och utmanande uppdrag vid i princip alla tingsrätter i hela Sverige.

Du har en Jur. kand., Juristexamen, eller annan svensk motsvarande utbildning inom juridik.

Arbetsbeskrivning

Som paralegal arbetar du huvudsakligen med att hjälpa byråns processjurister med deras domstolsärenden. Arbetet omfattar utrednings- och skrivarbete, samt administrativt stöd till processjuristerna. Som paralegal hos oss kommer du att upparbeta en gedigen erfarenhet av processföring och en gedigen kunskap inom rättsområdet arbetsrätt. Du ges ett mycket stort självständigt ansvar för ditt arbete, men har alltid tillgång till chefsjurist, processchef och ett mycket kompetent team i ryggen.

Byrån tillhandahåller internutbildning med fokus på förhandlingsmetodik och teknik, rättsområdet och mera därtill. RiVe är Sveriges ledande byrå inom arbetsrätt och du kommer att arbeta tillsammans med mycket kompetenta kollegor. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret centralt i Borlänge, domstolsprocesserna utförs från kontoret, förutom huvudförhandling och muntliga förberedelser som sker på plats i tingsrätterna som är belägna i hela Sverige samt i arbetsdomstolen.

Den vi söker?

Du har en svensk utbildning med juridisk inriktning och är intresserad av processarbete. För att trivas i denna roll måste du tycka om skriftlig kommunikation och processföring, vara ordningsam och strukturerad, samt kunna uttrycka dig väl i såväl svenska som engelska.

Det är viktigt att du är en person med god samarbetsförmåga och en stark vinnarattityd.

Erfarenhet av processföring i domstol eller annat kvalificerat juridiskt skrivarbete är meriterande.

Om anställningen

Lön

Lönetyp: Fast månads- vecko- eller timlön

Var ligger arbetsplatsen?

Arbetsplatsen ligger i kommunen Borlänge i Dalarnas län.

Jurist - Paralegal till Huvudkontoret i Borlänge

Ort
Kategorier
Utgår

2020-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb