juridikjobb.se

logga

Jurist sökes till högskola i Stockholm

Företag Jurek
Ort
Kategorier
Utgår

2020-07-17

Ansök nu

Jurist sökes till högskola i Stockholm

Just nu söker vi en jurist/paralegal till affärsjuridisk grupp på högskola. Vi söker dig med juristexamen och erfarenhet av avtalsrätt. Uppdraget kommer löpa cirka 12–13 månader. Välkommen in med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Du kommer arbeta i en grupp som består av sju affärsjurister och en gruppchef. Gruppen förhandlar och upprättar avtal avseende forskningssamverkan och uppdrag i olika former. Därtill kommer arbete med en bred skala av andra avtalstyper och civilrättsliga föreställningar, främst inom immaterialrätt. Arbetet sker i huvudsak på engelska och många gånger med multinationella företag och motparter.

Du kommer arbeta med internationell avtalsjuridik i kombination med förvaltningsjuridik. Det kommer även att förekomma administrativt arbete i hantering av ärendehanteringssystem. Rollen innebär höga krav på administrationen gällande det egna kompetensområdet och att använda den egna sakkunskapen i resonemang och kommunikation för att skapa förståelse för vilken typ av stöd som är möjligt att ge i kombination inom ramen verksamheten och forskarens behov.

Vem är du?

Du besitter god förmåga att arbeta självständigt och har hög initiativförmåga. Vidare levererar du det som efterfrågas enligt överenskommen tidsplan och med god kvalitet. Vidare ser vi att du uppfyller följande krav;

Skall-krav

  • Avslutad juristexamen
  • Minst ett års erfarenhet av avtalsrätt
  • Har relevanta administrativa färdigheter – behärskar MS Office i allmänhet och Excel i synnerhet
  • Behärskar engelska och svenska väl i tal och skrift

Bör-krav – erfarenhet av;

  • Avtalsrätt från universitet eller annan förvaltningsmyndighet
  • Avtalsrätt från bolag eller advokatbyrå
  • Avtal rörande forskningsfinansiering/uppdragsforskning
  • Allmän affärsjuridik
  • Immaterialrätt
  • IT-rätt

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag med omfattning på heltid 100% med så snart som möjligt och löper ca 12-13 månader. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se
Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se.

Om Jurek

Jurek är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Dela detta jobb

logga
Jurist sökes till högskola i Stockholm

Jurek