juridikjobb.se

Jurist till vårt kontor i Örebro – är du den vi söker?

Företag Fyrklövern
Ort
Kategorier
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Jurist till vårt kontor i Örebro – är du den vi söker?

Fyrklövern är jordnära jurister och glada ekonomer som med glädje, engagemang och lärande hjälper människor att starta och driva lönsamma företag på bästa sätt. Fyrklöverns juristavdelning består idag av fem jurister och en nyttjanderättsexpert på orterna Västerås, Uppsala, Nyköping och Stockholm. Då intresset för våra tjänster i Örebro är stort söker vi nu en jurist till vårt kontor i Örebro – är du den vi söker?

Juristerna har idag förutom interna kunder ett stort inflöde av externa uppdrag, både från privatpersoner och företag. Det är viktigt att du har intresse av att jobba med små och medelstora företag och framförallt människorna i och kring företagen. Har du erfarenhet kopplat till jord och skog är det meriterande.  

Som jurist hos Fyrklövern arbetar du inom ett brett

spektrum av juridiska frågor, som ofta tangerar varandra

såsom:

  • ekonomisk familjerätt
  • skatterätt

  • fastighetsrätt

  • fordringsrätt

  • bolagsrätt

  • generationsskiften

  • avtalsrätt

  • hyresrätt

  • arrenderätt

För att trivas hos oss behöver du vara ödmjuk, lösningsorienterad, ha en stor portion sunt förnuft och skinn på näsan. Du ska vara genuint intresserad av ditt arbete och vara mån om att skapa förtroendefulla och långsiktiga relationer till dina kunder. Vi tror på mjuka värden och lägger stor vikt på dina personliga egenskaper.  

Du som söker har en akademisk examen inom juridik och flera års arbetslivserfarenhet av självständigt juridiskt arbete. Tjänsten innebär att du ska utveckla vår juridiska verksamhet i Örebro samt bidra till och arbeta tillsammans med övriga medarbetare för Örebrokontorets fortsatta expansion i området. Ett väl uppbyggt eget nätverk i Örebroområdet är meriterande.

Körkort och tillgång till bil är ett krav eftersom tjänsten innebär resor till våra andra kontor, till kunder och till samarbetspartners.

Fyrklövern står för glädje, engagemang och lärande. Att rekrytera personer med rätt inställning till sitt arbete är A och O för oss! Vi tror på balans i livet, det ska finnas plats för både arbete och fritid. Du har möjlighet att vara flexibel med dina arbetstider och i övrigt styra ditt arbete – vi tror på frihet under ansvar. Vi lägger stor vikt vid en trevlig arbetsmiljö med fokus på att det ska vara roligt att gå till jobbet!  

Är du redo att bli en gänget? Välkommen med din ansökan till jobba@4klovern.se!  

Läs mer om Fyrklövern på www.4klovern.se.  

Vi arbetar med löpande urval och vill därför ha din ansökan snarast, dock senast 2020-02-23.

För frågor om tjänsten kontakta:

Kristin Nilsson

Tel: 076-677 24 06

Mail: kristin.nilsson@4klovern.se

Vi undanber oss kontakt från rekryteringsföretag

 

Dela detta jobb

Jurist till vårt kontor i Örebro – är du den vi söker?

Fyrklövern