juridikjobb.se

Logo

Jurist till Verahill, Uddevalla

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-31

Ansök nu

Jurist till Verahill, Uddevalla

Om verksamheten
Klarahill består av kunniga lokala familjeföretag som tillsammans driver en femtedel av de auktoriserade byråerna inom Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Klarahills dotterbolag Verahill Familjejuridik är sprunget ur den omfattande juridiken som finns kring bouppteckningar och arvskiften som uppstår ur begravningsverksamheten. Här jobbar man inte enkom med dödsfallsjuridik, utan med ambitionen att vara det självklara valet för familjejuridiken genom livets alla skeden.

Arbetsbeskrivning
Som jurist på Verahill kommer du att arbeta brett inom den ekonomiska familjerätten. Du kommer till stor del arbeta med rådgivning och upprätta handlingar såsom samboavtal, samägandeavtal, testamenten, äktenskapsförord, gåvobrev, bouppteckningar och arvskiften samt förvaltning av dödsbo. Du kommer att driva ärenden självständigt och arbeta nära klienterna.

Vem är du?
Du har en juristexamen och några års arbetslivserfarenhet som jurist. Det är meriterande om du tidigare har arbetat inom området ekonomisk familjerätt. Du är noggrann, lyhörd, trygg i dig själv samt har förmåga att bemöta olika människor och förklara juridiska problem på ett lättbegripligt sätt. Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl i tal som skrift, ytterligare språk är meriterande. För att trivas hos oss tror vi att du som person är självledande, positiv, prestigelös samt har god samarbetsförmåga.

Du erbjuds
Verahill är en modern byrå i tillväxtfas som satsar på digitalisering utan att bortse från det personliga mötet. Det finns stort utrymme för att växa med organisationen och det finns goda möjligheter att vidareutbilda sig inom relevanta rättsområden. Byrån präglas av en icke-hierarkisk och prestigelös företagskultur.

I denna rekrytering samarbetar Verahill med Jurek Rekrytering & Bemanning. För frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Dahlberg på 031-7128349 alternativt asa.dahlberg@jurek.se. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan på Jurek Rekrytering & Bemannings hemsida, www.jurek.se, så snart möjligt!

Område:
Uddevalla
Västra Götalands län

Anställning:
Tillsvidare Heltid

Kontakt:
Åsa Dahlberg

Dela detta jobb

Logo
Jurist till Verahill, Uddevalla

Jurek Bemanning