juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Juristassistent till Bank & Finans

Ort
Utgår

2022-10-23

Ansök nu

Juristassistent till Bank & Finans

Vill du bli en del av en av världens största advokatbyråer, vars kultur kännetecknas av stark gemenskap och god stämning? Har du dessutom några års erfarenhet från en assisterande funktion och söker en självständig och ansvarsfull roll i en internationell miljö? Då kanske tjänsten som juristassistent är ditt nästa steg!

Vi är i en stark tillväxtfas och har under senaste året vuxit med fler assistenter och nu är det dags för vår grupp inom Bank & Finans att hitta sin nästa stjärna. I rollen som juristassistent arbetar du självständigt med varierande uppgifter för att stötta byråns jurister och delägare i deras dagliga arbete. Du kommer att arbeta brett med både traditionella assistentuppgifter och mer avancerade frågor och uppdrag.

Inom Bank & Finansteamet hjälper du delägare och jurister med administration i och kring klienter och ärenden, bland annat pro bono-ärenden. Vidare innefattar tjänsten uppgifter såsom korrekturläsning och formatering av avtalstexter enligt byråns dokumentmallar, korrespondens och kontakter med myndigheter, domstolar och andra DLA Piper-kontor runt om i världen, samt rese- och konferensbokningar.

Din profil

Vi söker dig som har några års erfarenhet av arbete på advokatbyrå, konsultbolag eller annan verksamhet inom Professional Services. Du trivs i en organisation som präglas av högt tempo och gott samarbete. För att vara framgångsrik i denna roll behöver du ha lätt för att samarbeta med andra. Som person är du prestigelös, noggrann och lösningsorienterad. Du är förtroendeingivande och har en professionell framtoning samt en förmåga att prioritera och snabbt kunna växla mellan arbetsuppgifter. Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom  Bank & Finans har du en särskilt intressant bakgrund.

Du har mycket goda kunskaper i engelska och svenska i tal och skrift samt mycket goda kunskaper i Officepaketet. Har du även systemerfarenhet och ett intresse för digitalisering är det meriterande.

Du erbjuds

Du erbjuds en spännande och ansvarsfull roll där du får chansen att utvecklas efter dina önskemål. Du kommer att arbeta självständigt men också i team med ambitiösa kollegor i en internationell miljö. Tjänsten är en tillsvidareanställning med sex månaders provanställning.

Ansökan

Din ansökan ska bestå av CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg. Tillträde till tjänsten sker enligt överenskommelse. Då urval och intervjuer kommer att ske löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt.

För mer information eller frågor är du välkommen att höra av dig till Emma Liljeqvist, HR Rekryteringsspecialist,  emma.liljeqvist@se.dlapiper.com.

Varmt välkommen med din ansökan idag.

Om DLA Piper

DLA Piper är en av världens största advokatbyråer med kontor i över 40 länder i Amerika, Europa, Mellanöstern, Afrika, Asien och Oceanien. Vi är specialister inom affärsjuridikens alla områden och vi har några av världens ledande bolag som klienter. På vårt kontor i centrala Stockholm är vi idag ca 250 medarbetare. Här blir du en del av en gemenskap som bygger på samarbete och stöttning. Läs gärna mer om hur det är att arbeta hos oss på www.dlapiper.se.

Advokatfirma DLA Piper Sweden KB is part of DLA Piper, a global law firm operating through various separate and distinct legal entities. Further information can be found at www.dlapiper.com.

Dela detta jobb

logo
Juristassistent till Bank & Finans

Advokatfirma DLA Piper Sweden Kommanditbolag