juridikjobb.se

Vi söker kvalificerade jurister till vår förhandlingsorganisation. Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att företräda svenska teknikföretag och tekoföretag.

Vi erbjuder dig ett mycket självständig, omväxlande och intressant arbete i en kunskapsorganisation! Ingen dag är den andra lik och du ställs ständigt inför nya utmaningar och spännande möten med nya människor.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:

  • Förhandlingar
  • Processer
  • Rådgivning
  • Juridiska analyser och utredningar
  • Information, kurser och seminarier  
  • Påverkansarbete          

Du har några års yrkeserfarenhet med kvalificerad juridisk rådgivning eller är tingsmeriterad. Tjänstgöring i överrätt samt erfarenhet från riksdag, departement eller Arbetsdomstolen är en merit, liksom kunskap om EU-rätt med särskilt avseende på EU-arbetsrätt.

För att lyckas i rollen har du intresse för samhälls- och näringspolitiska frågor och du har en stor social förmåga, eftersom verksamheten innebär omfattande kontakter med medlemsföretagen och arbetstagarnas olika företrädare. Arbetet förutsätter mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift och en väl utvecklad problemlösningsförmåga.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid vid vårt kontor vid Östermalmstorg i Stockholm. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med bra förmåner. En del resor ingår i tjänsten.

Har du frågor kring denna befattning är du välkommen att höra av dig till:
Arbetsrättschef John Wahlstedt,
e-post john.wahlstedt@teknikforetagen.se , alt. telefon 08-782 08 24,
eller biträdande förhandlingschef Marcus Dahlsten,
e-post marcus.dahlsten@teknikforetagen.se , alt. telefon 08-782 08 95.

Låter det intressant?
Vi vill ha din ansökan med CV och personligt brev senast den 13 oktober 2019.

Logo

Jurister till Teknikföretagens förhandlingsavdelning

Företag Teknikföretagen
Ort
Utgår

2019-10-13

Ansök nu

Dela detta jobb