juridikjobb.se

Logo

Konsult inom obeståndsrätt och allmän affärsjuridik

Företag Jurek Bemanning
Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-27

Ansök nu

Konsult inom obeståndsrätt och allmän affärsjuridik

 Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR/Administration samt marknad och management.

Rollen
För kunds räkning söker vi nu dig som har juristutbildning och har minst 1-4 års erfarenhet från byrå eller bolag. Arbetsuppgifterna innebär främst att vara ett stöd till dina kollegor i företagsrekonstruktioner och konkurser, men även arbeta brett med allmän affärsjuridik. Du är flytande i svenska och engelska. Som person bör du vara självständig, driven, social och en teamplayer.

Du erbjuds
Du erbjuds en varierad och utmanande roll på ett spännande bolag. För rätt person finns goda förutsättningar att konsultuppdraget övergår i en fast anställning.

Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta konsultchef Agnes Smedberg på +46 70 29 170 46 eller agnes.smedberg@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

 

 

Dela detta jobb

Logo
Konsult inom obeståndsrätt och allmän affärsjuridik

Jurek Bemanning