juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legal Counsel till BEWI Group

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Legal Counsel till BEWI Group

BEWI är noterade på Oslo börsen och är en internationell leverantör av förpacknings, komponent- och isoleringslösningar med verksamhet i nio länder. Företagets hållbarhetsengagemang är integrerat i hela värdekedjan, från produktionen av råmaterial och slutprodukter till återvinning av använda produkter. Med fokus på tillväxt har BEWI sedan 2014 förvärvat mer än 24 bolag i Norden och Europa och har nu en väl etablerad europeisk närvaro. Med en vision om att skydda människor och varor för en bättre vardag, leder BEWI utvecklingen mot en cirkulär ekonomi.

Nu söker vi en jurist till rollen som Legal Counsel på vårt kontor i Solna.

Vad kan vi erbjuda dig?

BEWI är ett entreprenörsdrivet och snabbfotat bolag som befinner sig i en stadig tillväxtresa men som trots att det har vuxit mycket under de senaste åren fortfarande präglas av prestigelöshet och korta beslutsvägar. Som Legal Counsel har du en mycket viktig roll och möjlighet att påverka organisationen, inte bara på lokal nivå utan även på koncernnivå.

BEWI utökar sitt legala team och söker nu ytterligare en jurist. Du kommer att få en central roll i koncernens och juristfunktionens utveckling. Vidare kommer du att arbeta brett med alla typer av juridiska frågor som kan uppstå i koncernen, med fokus på avtalsförhandling, förvärv, generell bolagsrätt och regelefterlevnad (MAR, GDPR etc). Du kommer att erbjudas goda utvecklingsmöjligheter och arbeta nära chefsjuristen samt mycket nära den övriga organisationen.

Vem söker vi?

För att passa in i företaget och rollen är det viktigt att du är självständig, ansvarsfull, prestigelös, affärsmässig i ditt tänk, kommunikativ, gillar att samarbeta med andra samt att bidra till hela verksamheten. Du kommer att arbeta proaktivt och initiativtagande. Det är viktigt att du trivs med att arbeta i en snabb och flexibel tillväxtmiljö. Du ska därför ha rätt inställning, vara ödmjuk, äga frågan, vara självständig samt vara stresstålig och social med ett positivt tänk.

Vi ser gärna att du har ca 4-6 års arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, gärna från Corporate Commercial-, EU och konkurrensrätts- eller M&A- grupper. Det är fördelaktigt om du även har erfarenhet av att arbete på bolag.

Du arbetar obehindrat på såväl svenska som engelska.

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Alexia Petrini på 0701 46 60 65 eller på alexia.petrini@sharprecruitment.se eller Linda Sjöhagen på 0736 41 88 81 eller på linda.sjohagen@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

Alexia Petrini, junior rekryteringskonsult, tel. 0701 46 60 65 och mail alexia.petrini@sharprecruitment.se.

Linda Sjöhagen, ansvarig rekryterare, tel. 0736 41 88 81 och mail linda.sjohagen@sharprecruitment.se.

 

 

 

Dela detta jobb

Legal Counsel till BEWI Group

Sharp Recruitment & Consultants