juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Legal Counsel till Brummer & Partners

Ort
Kategorier
Utgår

2022-08-31

Ansök nu

Legal Counsel till Brummer & Partners

Om Brummer & Partners

Brummer & Partners har varit pionjärer sedan start och lanserade 1996 Sveriges första hedgefond, Zenit. Idag är vi en ledande europeisk hedgefondförvaltare som samlar förvaltare med olika förvaltningsstrategier i en företagsgrupp. Tillsammans förvaltar vi 126 miljarder kronor på uppdrag av privatpersoner, företag och institutionella investerare. Brummer & Partners har kontor i sju länder och huvudkontor i Stockholm. Gruppen har cirka 300 anställda.

Legal Counsel till Brummer & Partners

Arbetsuppgifter

Funktionen Legal & Compliance ansvarar för den löpande juridik som behövs för att driva värdepappersbolag och fondbolag. Som Legal Counsel kommer du att arbeta med bolagsjuridik, avtal och kundrelaterade frågor, men även andra juridiska frågor som kan uppkomma i den löpande verksamheten. I förekommande fall ska du som Legal Counsel koordinera externt anlitade jurister.

Huvudfokus ligger på att säkerställa att vi följer de regler som gäller för aktiebolag samt att skriva, granska och förhandla olika typer av kommersiella avtal, men även avtal inom det finansiella området såsom exempelvis ISDA och andra motpartsavtal, NDA, villkor för våra finansiella tjänster m.m. Du förväntas ge organisationen råd och stöd i juridiska frågor, såväl löpande, exempelvis behörighetsfrågor, men också i diverse affärsprojekt. I rollen ingår också ansvar för GDPR. Du kommer att rapportera till chefen för Legal & Compliance men kommer att arbeta nära verkställande direktören och styrelsen i många frågor.

Vi söker

Du har svensk juristexamen med cirka fem års arbetslivserfarenhet inom relevanta rättsområden, gärna från den finansiella sektorn. Du har tidigare arbetat med kommersiella avtal, bolagsrätt och GDPR, är flytande i tal och skrift i såväl svenska som engelska och hanterar Microsofts Officepaket utmärkt.

Vi söker dig som är strukturerad, har hög integritet och är kvalitetsdriven. Du är i grunden självständig och drivande, men tycker också om att arbeta i team. Vi tror att du är en utåtriktad och social person som trivs i en platt organisation med många interna kontakter, inklusive VD och styrelse.

Välkommen med din ansökan och frågor till Rosita von Feilitzen, telefon 073-540 57 07. Rekryteringen görs i samarbete med von Feilitzen & Partners. Skicka din ansökan till: www.vonfeilitzen.se med CV, personligt brev, relevanta betyg och intyg snarast. Urval och intervjuer sker löpande.

Dela detta jobb

Legal Counsel till Brummer & Partners

von Feilitzen & Partners AB