juridikjobb.se

Logo

Lindskog Malmström Advokatbyrå söker biträdande jurist

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Lindskog Malmström Advokatbyrå söker biträdande jurist

Om verksamheten

Lindskog Malmström sysselsätter idag sammanlagt drygt 45 medarbetare i centralt belägna lokaler vid Norrmalmstorg, Stockholm. Verksamheten är inriktad mot områdena allmän affärsjuridik, fastighets- och miljörätt, private law, obeståndsrätt samt skatterätt (läs gärna mer på www.lmlaw.se).

Arbetsbeskrivning

Genom Jurek söker Lindskog Malmström Advokatbyrå en biträdande jurist. Du kommer främst att arbeta med uppdrag främst inom obeståndsrätt och allmän affärsjuridik. Du sköter sedvanliga arbetsuppgifter som tillkommer en biträdande jurist.

Vem är du

Du har en juristexamen och är nyligen klar med din notarietjänstgöring. Har du något års erfarenhet av arbete inom obestånd från annan affärsjuridisk advokatbyrå så är det meriterande.

Som person är du förtroendeingivande och har lätt för att samarbeta med klienter och medarbetare. Du är ansvarstagande och uppskattar att vara en del av ett större team.

Vidare är du initiativtagande, positiv och prestigelös i samarbetet med kollegor och klienter. Du är ambitiös, resultat- och affärsfokuserad.

För att lyckas i rollen har du även mycket goda kunskaper i svenska och engelska, såväl skriftligt som muntligt och mycket goda betyg och referenser

Du erbjuds

Du erbjuds en utvecklande tjänst på en professionell advokatbyrå med familjär stämning. Tjänsten kan tillträdas omgående eller enligt överenskommelse.

Ansökan emotses snarast.  För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek, Ulriikka Järnefelt, telefon: 0766331440. Skicka din ansökan snarast via e-post.

Dela detta jobb

Logo
Lindskog Malmström Advokatbyrå söker biträdande jurist

Jurek Bemanning