juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Linklaters söker jurister med fokus på M&A och capital markets till Stockholm

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-09

Ansök nu

Linklaters söker jurister med fokus på M&A och capital markets till Stockholm

På Linklaters är vi våra klienters tillförlitliga och innovativa rådgivare. Med 31 kontor i alla stora affärs- och finanscentra levererar vi en unik service till klienter i hela världen. Vi är en innovativ byrå som alltid är villiga att lära oss mer och dela med oss av kunskap. Bli en del av oss och upptäck en internationell karriär inom affärsjuridik där möjligheterna att utvecklas tillsammans är oändliga!

Vår M&A-grupp söker nu ytterligare jurister.

Vi erbjuder 

Linklaters är en av världens främsta advokatbyråer, den enda s.k magic circle byrån med närvaro i Norden. Som biträdande jurist hos oss ges du möjligheten att jobba i en internationell miljö men samtidigt i en verksamhet med stark lokal förankring. Vi arbetar dagligen i team bestående av jurister från våra andra kontor över hela världen, vilket ställer höga krav på god samarbetsförmåga samt på hög social kompetens. Vi uppmuntrar också ambitionen att göra en internationell karriär; många av våra biträdande jurister har i perioder arbetat på några av våra andra kontor i t.ex. London eller New York.

Förutom den utveckling som våra komplexa ärenden för några av världens största bolag och fonder ger, så erbjuder vi också kompetensutveckling i form av utbildning, både lokalt och genom vårt gedigna globala utbildningspaket. Vi är en innovativ byrå och det finns möjligheter att utvecklas och engagera sig inom många olika områden såsom legal tech, ESG, och CSR. Vi erbjuder en arbetsplats som värnar om Diversity & Inclusion, agile working och feedback. 

Om rollen 

Som biträdande jurist hos oss kommer du att vara en del av vår M&A-grupp som arbetar brett med både privata och publika M&A transaktioner, samt börsnoteringar och nyemissioner. Vårt team i Stockholm har en betydande egen verksamhet med klienter bestående av ledande svenska och internationella företag och fonder. Genom vårt gränsöverskridande arbete har vi också ett nära samarbete andra kontor, inte minst med huvudkontoret i London som består av ca 2 500 anställda. Hos oss bygger du upp ditt professionella lokala och internationella nätverk och bidrar till att skapa långsiktigt värde för våra klienter. 

Vem söker vi

Vi söker dig med svensk juristexamen som har 1-3 års relevant erfarenhet från advokatbyrå med fokus på M&A och transaktioner och/eller ting. Vi söker en duktig jurist med klientfokus som trivs med att arbeta i en kultur där vi alla hjälper varandra för att nå bästa möjliga resultat. Servicekänsla, noggrannhet och god analytisk förmåga är också av stor vikt. Du ska vara van att arbeta självständigt och vara stresstålig. Då vi arbetar i en internationell miljö är det viktigt att du, utöver svenska, också har goda kunskaper i det engelska språket, både i tal och skrift. 

För att trivas hos oss ser vi gärna att du är en positiv och öppen person som är intresserad av att dela med dig av din kunskap och bidra till verksamhetens utveckling, både professionellt och på ett personligt plan.   

Frågor och ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående byrån, gruppen och/eller rollen, vänligen kontakta Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV, personligt brev, betyg från juristprogrammet samt andra relevanta betyg och intyg. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan.

Kontakt

Sharp Recruitment & Consultants

Zarina Virsholm, ansvarig rekryterare, tel. 0733 99 07 27 och mail zarina.virsholm@sharprecruitment.se

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Linklaters söker jurister med fokus på M&A och capital markets till Stockholm

Sharp Recruitment & Consultants