juridikjobb.se

 

Nyexaminerad familjejurist till Fenix Juridik

Sedan 2014 har Fenix erbjudit juridiktjänster. Vi är disruptiva och har en hög tillväxt- och förändringstakt. Vårt kontor ligger i ljusa och trivsamma lokaler på Linnégatan i centrala Stockholm.


Din roll
Som jurist på Fenix kommer du huvudsakligen och självständigt handlägga familjerättsliga ärenden såsom upprättande av t.ex. bouppteckningar, testamenten, äktenskapsförord, samboavtal, bodelningar, arvskiften. Du kommer ha ett nära samarbete med samtliga kolleger för att säkerställa nöjda och trygga kunder.

Varje dag kommer du få kontakt med en mångfald av människor som har individuella behov, krävande önskemål och varierande bakgrund. Vi arbetar hårt och smart för att leverera ärlig och enastående service mot kunder och kolleger ex. kan en kunds önskemål förändras i sista minut och då gäller det att behålla lugnet och känna sig trygg i att vi kan lösa de flesta situationer.


Vad söker vi hos dig?
Du är affärs- marknad- och kundorienterad, inriktad på familjejuridik och vill arbeta i ett engagerat team där det finns goda möjligheter att växa och utvecklas. Som person är du förtroendeingivande, prestigelös och noga med detaljer. Vi värdesätter driv och engagemang och lägger stor vikt vid din personlighet.


Du ska ha:

  • Svensk juristexamen
  • God datorvana
  • Kunskap inom digitalisering av juridiska tjänster är meriterande


Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, provanställning tillämpas.

Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper i denna rekrytering. Arbetets natur kräver engagemang, struktur och effektivitet.

Vi ska ha branschens nöjdaste kunder och inget får lämnas åt slumpen. Det ställer höga krav på att du är noggrann och strukturerad samt att du vill ge service i världsklass, både till kollegor och kunder.

Även när tempot är högt, och det är det ibland, ger vi kundnöjdhet och service högsta prioritet. Det kräver att du självständigt kan ta egna initiativ och fatta de beslut som situation kräver.


Känner du att detta kan vara något för dig är du varmt välkommen att söka tjänsten, genom att skicka in CV och personligt brev via ansök-knappen nedan.

Vi önskar ha din ansökan senast 15 december (Urval som inleds med test påbörjas 16 december). För att ta reda på om du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervju.

Vill du veta mer?
Jag heter Mikael Novak och är en av grundarna till Fenix. Det är jag som är rekryteringsansvarig för den här tjänsten så ring gärna mig på 0707 52 20 51 om du har frågor om rollen eller kring rekryteringsprocessen. Besök oss gärna på  www.fenixjuridik.se

 

 

Nyexaminerad familjejurist till Fenix Juridik

Företag Fenix Juridik
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Dela detta jobb