juridikjobb.se

logga

Paralegal

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-26

Ansök nu

Paralegal

Paralegal till växande bolag i centrala Malmö
Lockas du av att bli en del av ett växande edtech-bolag? Är du både analytisk och kommunikativ? Vill du bidra med att förbättra processer och rutiner? Vi söker en paralegal med goda kunskaper inom IT och administration. Då kan vi ha tjänsten för dig!

TicTac är Nordens ledande aktör inom EdTech. Med över 1 miljon användare förser TicTac sina kunder med kunskapslösningar som får företag, organisationer och människor att växa. TicTac utvecklar plattformar och tjänster för den globala marknaden.

Vi säljer lösningar oberoende av bransch, vilket bidrar till en stor variation av kunder både inom den offentliga och privata sektorn. Vi är återförsäljare av världsledande produkter samt har en egenutvecklad intuitiv plattform. Vi producerar innehåll i form av digitala utbildningar samt hjälper våra kunder att digitalt paketera kunskap helt själva.

Vi söker nu dig som med dina kunskaper inom juridik och administration vill vara med och bidra till vår kunds fortsatta utveckling och tillväxt. Med nyfikenhet, passion och strävan mot excellens vill vi säkra vår internationella expansion, samt fortsätta leverera den höga kvalitet som våra befintliga kunder är vana vid.

Dina arbetsuppgifter som Paralegal kommer i huvudsak att innefatta följande:
- Avtalsadministration inkluderande läsa, tolka, granska och skriva avtal. Gällande kunder, leverantörer, personuppgiftsfrågor och medarbetare.
- Stötta säljavdelningen gällande avtal och offerter
- Läsa samt hjälpa till att svara på offentliga upphandlingar
- Ansvara för HR relaterade avtalsfrågor
- Effektivisering av rutiner och processer
- Säkerställa övergripande ordning och reda gällande bolagets administrativa funktion.
- Vid behov samarbeta med bolagets advokatbyrå.
- Vara del i kommunikation med kunder och leverantörer gällande avtal och samarbete. Både via telefon och skrift på både svenska och engelska.
- Bolagsadministration, såsom styrelseprotokoll, bolagsstämmor, aktieöverlåtelseavtal mm.

Vem är du?
Vi söker dig med eftergymnasial juridisk utbildning det är meriterande med minst några års erfarenhet inom näringslivet. Du har som minst grundläggande kunskaper inom affärsjuridik och vill vara med och bidra samt utvecklas tillsammans med bolaget. Du har goda kunskaper i Excel, samt har en utvecklad administrativ förmåga och god förståelse för IT. Du är flytande i svenska och engelska.

I denna rekryteringsprocess kommer vi även att lägga stort vikt vid personliga egenskaper och ser gärna att du besitter följande:
- Självgående och analytisk
- Har integritet och är prestigelös
- Är noggrann och mån om att göra ett bra jobb
- Framåt och kommunikativ då rollen innefattar olika kontaktytor
- Flytande engelska och svenska i både tal och skrift.
- God affärsförståelse för när man kan behöva kompromissa och acceptera vissa risktaganden.
- God förståelse för IT tjänster, företrädesvis SaaS tjänster och avtalsmässiga aspekterna av dessa.

Som person är du en prestigelös lagspelare, driven och kommunikativ. Du är nyfiken och strävar mot att alltid bli bättre. Tillsammans med våra medarbetare kommer du vara med och driva vårt bolag till nästa nivå.

Du erbjuds
En heltidstjänst hos ett spännande växande bolag med placering på deras huvudkontor i centrala Malmö. Anställningen är på 100 % (40 h/v) och till en början en provanställning på 6 månader. Arbetstiderna är kontorstider.

Är du personen vi söker? I så fall ser vi fram emot att få välkomna dig ombord på Team TicTac!

Hur söker du tjänsten?
I denna rekrytering samarbetar vi med Jurek Rekrytering och Bemanning. Då urvalet sker löpande ser vi gärna att du skickar in din ansökan så snart som möjligt. För ytterligare information om tjänsten kontakta karin.thorstensson@jurek.se – varmt välkommen att söka tjänsten via länken nedan eller på www.jurek.se.

Dela detta jobb