juridikjobb.se

Projektledare fastighetsutveckling

Om Fortifikationsverket

Fortifikationsverket är en av Sveriges största fastighetsägare. Vi arbetar med avancerad teknologi i samhällsviktiga byggnader och bergrum, på flygfält och marinbaser. Vi har regeringens uppdrag att se till att försvaret har väl fungerande anläggningar, mark och lokaler för sin verksamhet och vi är en viktig del av landets krisberedskap. På några få år har de säkerhets- och försvarspolitiska förutsättningarna kraftigt förändrat den nationella försvarspolitiken. Det innebär att Fortifikationsverket växer och vi kommer att ha en ökad mängd rekryteringar en lång tid framöver. Vill du växa med oss? Häng med på vår utvecklingsresa!

Vi erbjuder
Hos oss finner du en kultur som präglas av affärsmässighet, professionalism, delaktighet och respekt. Här får du mycket goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi jobbar också för att medarbetare hos oss ska kunna ha en bra balans mellan arbete och fritid. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och värdesätter de kvaliteter som mångfald tillför verksamheten. Nu söker vi dig som vill jobba på en av Sveriges mest spännande arbetsplatser och samtidigt bidra till ett robust samhälle och en säkrare värld.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
Som projektledare inom Fastighetsutveckling förbereder och genomför du förvärv och försäljning av fast och lös egendom samt skapar försäljningsbara enheter inför avyttring. Du hanterar lantmäteri- och detaljplaneärenden, upplåtelser samt värdering av fastigheter. I rollen ingår kund- och myndighetskontakter samt förhandlingar med fastighetsägare vid såväl förvärv som försäljningar. Resor ingår i tjänsten.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med inriktning fastighetsjuridik, samhällsbyggnad, lantmäteri eller motsvarande. Du har erfarenhet av fastighetstransaktioner, exploatering, detaljplaner och lantmäterifrågor. Vidare har du goda kunskaper i svenska och inom fastighetsjuridik. Körkort klass B är ett krav.

Meriterande kvalifikationer
Det är meriterande med kunskap om kommunala planprocessen samt om du har erfarenhet av förhandling. Det är även meriterande med erfarenhet av fastighets- och projektutveckling samt kunskaper i engelska. Vidare är det meriterande men kunskaper inom jordabalken, fastighetsbildningslagen, miljöbalken, plan-och bygglagen och fastighetsvärdering.

Personliga egenskaper
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du självständig och ansvarstagande. Du är affärsmässig i din roll och trivs att arbeta i en föränderlig miljö. Vidare är du noggrann och har en god administrativ förmåga. För rollen är det en fördel med intresse för försvarsfrågor.

Anställningsvillkor
Tillsvidareanställning. Anställningens placerings ort är Eskilstuna, Stockholm, Luleå eller Boden efter överenskommelse. Svenskt medborgarskap är ett villkor, eftersom anställningar vid Fortifikationsverket är säkerhetsklassade. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kommer att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen.

Kontaktpersoner
Vill du veta mer om anställningen är du välkommen att kontakta enhetschef Karl-Martin Svärd, tfn 010 44 44 844 eller HR-specialist Jessica Rosén, tfn 010 44 44 565.

Till säljare av annonserings- och rekryteringstjänster
Fortifikationsverket gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.

Fackliga representanter
Eric Bergman, Ledarna
Tommy Eriksson, SEKO
Karin Alm, SACO
Samtliga representanter nås via vår växel, tfn 010-44 44 000 

Ansökan
Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast 2019-10-21. Vid ansökan kommer dina personuppgifter behandlas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Projektledare fastighetsutveckling

Ort
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Dela detta jobb