juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Risk Manager till Newsec

Ort
Kategorier
Utgår

2023-02-09

Ansök nu

Risk Manager till Newsec

Newsec – The Full Service Property House in Northern Europe – erbjuder fastighetsägare, investerare och hyresgäster ett komplett utbud av tjänster inom rådgivning och fastighetsförvaltning. Newsec grundades 1994 och är idag ett partnerägt företag med cirka 2 400 medarbetare spridda på de sju nordiska och baltiska marknaderna.

Nu vill vi utöka vår Group Legal & Compliance-grupp med en Risk Manager inom operationella risker.

Vad kan vi erbjuda dig?

På Newsec arbetar du med de främsta specialisterna på norra Europas fastighetsmarknad. Här finner du medarbetare med ett högt engagemang, där varje individ får ta stort ansvar från första dagen. Vår organisation har en väl definierad värdegrund, där medarbetaren sätts i centrum. Då Newsec är i en expansiv fas, kommer du att få vara del i en föränderlig miljö där arbetsuppgifterna kommer vara mycket varierande och omväxlande där du får vara med och påverka.

Hos oss blir du en del av ett dynamiskt och snabbväxande företag och vi söker därför någon som själv har ambitionen att utvecklas och inte är rädd för förändring. Vi tror att människor på en arbetsplats bör komplettera varandra. Därför finner du ingenjörer, ekonomer, humanister, nyutexaminerade och seniora rådgivare sida vid sida hos oss. Det är tack vare bredden hos våra generalister och djupet hos våra specialister som vi kan sätta samman team som skapar affärsmässiga resultat och en stimulerande arbetsmiljö för våra kunder och oss själva.

Om rollen

För att hantera de operativa riskerna i verksamheten har Newsec etablerat ett koncernövergripande ramverk som omfattar principer och processer för hur operativa risker ska identifieras, bedömas och hanteras. Vi söker därför efter en Risk Manager inom operationella risker som kommer att rapportera direkt till vår General Counsel och ansvara för vidareutvecklingen av det nya ramverket.

Du kommer att arbeta nära verksamheten i samband med utveckling av nya verksamhetsområden och tjänster samt vid ingåendet av nya avtal. Arbetet innefattar löpande kontakt med kollegor inom Newsecs olika affärsområden i de olika nordiska och baltiska länderna. Vi erbjuder en affärsnära och operativ roll i en dynamisk arbetsmiljö, där hög kvalitet prioriteras. Du kommer att arbeta med utförande, uppföljning och analys av identifierade risker, rapportering samt driva arbetet med att implementera nya processer och rutiner.

Rollens utformning innebär att du kommer att ha många kontaktytor inom organisationen och möjlighet att projektleda interna projekt kopplade till riskmitigering samt ta fram och genomföra utbildningar inom området. Du kommer att arbeta brett inom riskområdet – både operativt och strategiskt.

I rollen ingår även ett samordningsansvar för Newsecs företagsförsäkringar, samt att stötta verksamheten i fråga om försäkringsärenden och samordna arbetet med upphandlingar av koncernens försäkringsprogram.

Vem vi söker

I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är leveransinriktad, affärsorienterad och strukturerad i ditt arbetssätt. Då du kommer arbeta nära verksamheten är det viktigt att du är prestigelös, kommunikativ och kan anpassa ditt förhållningssätt beroende på vem du pratar med. Vi söker dig som har minst fem års relevant erfarenhet, har hög integritet, är flexibel, har en positiv inställning samt gillar att arbeta i en föränderlig och expansiv miljö.

Vi ser att rätt kandidat har:

  • Relevant akademisk examen från högskola/universitet eller erfarenheter/kvalifikationer som av arbetsgivaren bedöms likvärdiga

  • Intresse av och erfarenhet från arbete med styrning och kontroll av verksamhetsrisker

  • Erfarenhet av att arbeta processorienterat och att leda projekt

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska

  • Intresse av att arbeta med och utveckla arbetet med företagsförsäkringar

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För frågor angående rollen, vänligen kontakta Peter Ekström på 070 813 51 85 eller Peter.ekstrom@sharprecruitment.se eller Linda Sjöhagen på 073 641 88 81 eller linda.sjohagen@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

Risk Manager till Newsec

Sharp Recruitment & Consultants