juridikjobb.se

Om företaget / verksamheten

LKAB är en internationell högteknologisk gruv- och mineralkoncern som bryter och förädlar Norrbottens unika järnmalm för den globala stålmarknaden. Hållbarhet är kärnan i vår affärsidé och vår ambition är att vara ett av de mest innovativa, resurseffektiva och ansvarstagande företagen i branschen. Koncernen, som omsatte cirka 26 miljarder kronor 2018 och har cirka 4 200 anställda i 12 länder, rymmer även industrimineraler, borrsystem, tågtransporter, bergtjänster och fastighetsbolag. www.lkab.com

LKAB Fastigheter AB är ett helägt dotterbolag till LKAB. LKAB Fastigheter tillgodoser behovet av attraktiva bostadsområden och lokaler för LKAB-anställda, privatpersoner och företag på LKAB:s verksamhetsorter i Norrbotten. Som en aktiv part i samhällsomvandlingen arbetar vi gemensamt med moderbolaget för att säkerställa att mark frigörs för framtida gruvdrift, genom ansvarsfulla och trygga lösningar, för att skapa och bibehålla goda relationer med våra hyresgäster.
Kontoret i Gällivare har idag 4 fast anställda tjänstemän som ansvarar för uthyrning och förvaltning av bolagets bostäder och lokaler på orten. Alla har egna ansvarsområden men stöttar även dagligen varandra i olika frågeställningar.

Om tjänsten

Vi söker en Samordnare Kundmottagning till LKAB Fastigheter i Gällivare.
Du kommer att jobba i nära samarbete med övrig personal på vår arbetsplats.
Rollen innebär mycket kundkontakter, ta emot felanmälningar, fördela arbetsorder, upprätta hyresavtal, visa lägenheter, tilldela lägenheter enligt fastställd hyrespolicy samt att vid behov hantera störningar och uppsägningar av hyresavtal.
Personen deltar aktivt i de samhällsomvandlingsprocesser som berör bolagets hyresgäster och arbetar med praktiska förberedelser inför övertagande av nya fastigheter.
I arbetsuppgifterna kan även ingå att vid behov utföra utflyttningsbesiktningar.
I de administrativa uppgifterna kan bland annat ingå, kontering av fakturor och upprättande av faktureringsunderlag.

Dina kvalifikationer

Vi söker dig som är serviceinriktad, strukturerad och har lätt för att samarbeta med andra. Du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.
God kunskap om förvaltning av fastigheter, hyreslagen samt erfarenhet av att tillämpa och tolka lagar och avtal är meriterande.

Du ska ha 3-årigt gymnasium och körkort.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Engagemang, nytänkande och ansvar är viktiga ledord för dig i ditt dagliga arbete.

Vi erbjuder

Ett jobb i en högteknologisk, internationell Mineralkoncern med storskalig verksamhet på en global, konkurrensutsatt marknad. Vi kan erbjuda del i företagets belöningssystem, förmåner som studiestöd och tandvård, friskvård med möjlighet till varierande aktiviteter.

Övrig information

Inför rekryteringsarbetet har LKAB tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringsajter och liknande.
Välkommen med din Ansökan senast den 2019-10-30 via lkab.com/karriar.

För mer information om tjänsten kontakta Fastighetschef Erik Karlsson, telefon 0970 – 765 57, e-post: erik.karlsson@lkab.com
Fackliga kontaktpersoner:
Unionen södra - Per Ola Eriksson, 0920 - 38076
SACO-klubben södra – Annika Taavoniku, 0970 – 795 32
Ledarna södra – Stefan Tallfjärd, 0970 – 795 61

Samordnare Kundmottagning till LKAB Fastigheter i Gällivare.

Företag LKAB
Ort
Utgår

2019-10-31

Ansök nu

Dela detta jobb