juridikjobb.se

logga

Senior Arbetsrättsjurist till Moll Wendén

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-10-13

Ansök nu

Senior Arbetsrättsjurist till Moll Wendén

Moll Wendén är en advokatbyrå i Malmö med affärsjuridik i fokus. Vi är affärsdrivna, värdesätter hög kvalitet, rätt kompetens och personligt engagemang. Vi är specialister på M&A och bolagsrätt, arbetsrätt, entreprenad- och fastighetsrätt, marknads- och immaterialrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Bland kunderna finns allt från nystartade företag till stora internationella koncerner. Nu söker vi en Senior Arbetsrättsjurist till vårt team med kontor i centrala Malmö.

Arbetsbeskrivning
Som arbetsrättsjurist på Moll Wendén är du en del av ett dynamiskt team som arbetar med kvalificerad juridisk rådgivning inom våra sex specialistområden. Din roll är att arbeta brett inom arbetsrättens område främst med rådgivning, förhandling, utbildning och rättsutredningar och har förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter. Din främsta uppgift är att ta hand om den för klienten affärsmässigt bästa lösningen. Arbetsuppgifterna är omväxlande och utmanande och för rätt person finns det stora utvecklingsmöjligheter.


Vem är du?
Du har mellan tre och fem års erfarenhet av arbete på affärsjuridisk advokatbyrå, då du kommit i kontakt med arbetsrätt. Har du även jobbat med något annat rättsområde är det ett plus men inte ett krav. Du är socialt kompetent med känsla för service för byråns klienter. Då arbetet innebär många kontakter (både internt såväl som externt), behöver du vara prestigelös och flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du är duktig på att strukturera och prioritera och kan fånga upp lösa trådar. Du har inga problem med att självständigt driva förhandlingar och kan se när du behöver involvera delägarna i processer. Eftersom vi har både svenska och internationella kunder är perfekt engelska ett krav för rollen.


Du erbjuds
Du erbjuds en intressant roll med omväxlande arbetsuppgifter i en stimulerande och utvecklande miljö där vi värdesätter god sammanhållning. Vi erbjuder flexibla arbetstider. Arbetet är självständigt och ställer höga krav på eget ansvarstagande.
I denna rekryteringsprocess samarbetar Moll Wendén med Jurek. Då tjänsten ska tillsättas snarast kommer urvalsprocessen att ske fortlöpande. För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult på Jurek Law, Maria Bouvin, mail: maria.bouvin@jurek.se

Dela detta jobb

logga
Senior Arbetsrättsjurist till Moll Wendén

Jurek