juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior Associate med fokus på aktiemarknadsrätt till Fredersen

Ort
Utgår

2022-10-21

Ansök nu

Senior Associate med fokus på aktiemarknadsrätt till Fredersen

Fredersen bildades 2006 och tillhandahåller kvalificerad juridisk rådgivning till företag. Vi arbetar nära våra klienter och många av våra klientrelationer sträcker sig över många år. Vår ledstjärna är maximal klientnytta och det är vår övertygelse att det endast kan uppnås genom att attrahera de bästa medarbetarna. För att vi ska lyckas med det har vi valt att skapa en arbetsplats och karriärmöjligheter för våra unga jurister som du inte finner hos traditionella advokatbyråer. Att i praktiken – och inte bara i ord – skapa förutsättningar för att få ihop livspusslet samtidigt som du är en del av byråns utveckling och verksamhet, är självklara ingredienser i detta. Våra fokusområden är corporate finance & capital markets, M&A, corporate commercial, tvistelösning och life science/IP. 

Nu söker vi en Senior Associate med fokus på aktiemarknadsrätt till vårt kontor i Stockholm eller Malmö. 

Vad erbjuder vi dig

Som arbetsgivare är vi mycket måna om att i praktiken – och inte bara i ord – skapa balans mellan jobb och fritid samtidigt som man får utmanande arbetsuppgifter och möjlighet till en snabb karriär. Vi har därför skapat en byrå som ligger i framkant och som skiljer sig från andra traditionella advokatbyråer. Det finns många delar i detta men vi vill särskilt lyfta fram vår platta organisation, vårt fokus på samarbete, vårt flexibla arbetssätt, VD med fullt fokus på verksamheten och möjligheten att snabbt kunna bli delägare. Vi är övertygade om att vi med vår organisation och fantastiska medarbetare kan attrahera de bästa juristerna och därmed också ge våra klienter den absolut bästa och mest kvalificerade juridiska rådgivningen.

Hos oss får du fortsätta att utvecklas inom aktiemarknadsrätt. Du kommer att vara del av en dynamisk grupp under tillväxt som utmärker sig i sitt sätt att samarbeta för att nå maximal klientnytta. Vi har en mycket fin klientstock och vi har jobbat med vissa av bolagen under många år. Vi vill dock erbjuda våra tjänster inom aktiemarknadsrätt till ännu fler bolag och har stort fokus på det. Du kommer få arbeta med kunniga kollegor inom aktiemarknadsrätt och snabbt få medverka i olika uppdrag med egen klientkontakt och eget ansvar.

Vem söker vi

Vi söker dig som vill fortsätta att utvecklas i din roll som juridisk rådgivare inom aktiemarknadsrätt och projektledning på våra kontor i Stockholm eller Malmö. 

För att passa in hos oss är det viktigt att du är prestigelös, solidarisk, driven och vågar ta ställning. Vidare är det viktigt att du är social, ansvarstagande, noggrann och affärsorienterad med ett intresse av att sätta dig in i våra klienters verksamhet. Du kan arbeta självständigt och har erfarenhet av att driva och leda projekt.

Du ska ha en svensk juristexamen och 3-5 års relevant erfarenhet från advokatbyrå med fokus på aktiemarknadsrätt. Vi ser gärna att du är advokat men det är inte ett krav.   

Ansökan och kontaktuppgifter

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants. För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Alexia Petrini på 0701 46 60 65 eller på alexia.petrini@sharprecruitment.seeller Zarina Virsholm på 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag.

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior Associate med fokus på aktiemarknadsrätt till Fredersen

Sharp Recruitment & Consultants