juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Senior jurist sökes inom transaktion och finansiering till Glimstedt Stockholmskontor

Ort
Utgår

2022-12-10

Ansök nu

Senior jurist sökes inom transaktion och finansiering till Glimstedt Stockholmskontor

Advokatfirman Glimstedt är en av Sveriges ledande affärsjuridiska advokatbyråer med verksamhet på ett flertal orter i Sverige och Baltikum. Totalt är vi fler än 200 jurister. Verksamheten vid Stockholmskontoret har ett särskilt fokus på fastighetsbranschen och är indelat i fyra verksamhetsområden: transaktion, finansiering, tvistlösning och entreprenad-/fastighetsrätt. 

Vi är en topprankad advokatbyrå och medverkar regelbundet i de största svenska fastighetstransaktionerna. Vår ambition är att vara en ledande byrå inom våra specialistområden.

Vi upplever nu en stor ökad efterfrågan på våra tjänster och önskar förstärka våra arbetsgrupper inom transaktion och finansiering. Vi söker därför en jurist med några års erfarenhet av fastighetstransaktioner och/eller finansjuridik. 

Dina arbetsuppgifter

Hos oss kommer du att hantera vitt skilda ärenden inom transaktioner och finansiering med fokus på fastighetssektorn. Tillsammans med kollegorna i teamet kommer du att få ta mer ansvar och vara en viktig del i vidareutvecklingen av vårt konkurrenskraftiga erbjudande. 

Vi är ett team som drivs av att leverera på toppnivå samtidigt som vi bygger och utvecklar såväl vår interna kompetens som relationen till våra klienter. 

Vad kan vi erbjuda dig?

Du ansluter till en advokatbyrå i som befinner sig i en spännande fas med stark tillväxt. Det är högt i tak och vi värdesätter att alla medarbetare trivs, vilket vi upplever ökar engagemanget både inom gruppen och för byrån i dess helhet. 

I nu pågående organisationsutveckling finns även stora möjligheter för rätt person att vara med och växa tillsammans med byrån. Här kommer du att få struktur och stöd i din utveckling samtidigt som ansvarstagande och egna initiativ premieras.

Vem är du?

För att trivas hos oss ska du vara en ambitiös och driven person samt en skarp och analytisk jurist. Du kommer att ges stort förtroende för klientkontakt och eget ansvar. 

Som person måste du därför vara trygg med din kunskap och kompetens och att axla rollen som rådgivare även i svåra och komplexa situationer. Du bör vara en person som gärna antar utmaningar och vill lära dig mer, samt är bra på att bygga relationer både externt och internt.

Självklart arbetar du obehindrat på både svenska och engelska.

Vi söker därför dig som:

  • har svensk juristexamen

  • har minst tre års relevant arbetslivserfarenhet

  • kan arbeta såväl självständigt som i grupp

  • blir inspirerad och känner lust inför nya uppgifter och utmaningar

  • har ett starkt eget driv och ansvarstagande

Ansökan

I denna rekryteringsprocess har vi valt att samarbeta med Sharp Recruitment & Consultants. För mer information om tjänsten och byrån är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Zarina Virsholm på telefonnummer 0733 99 07 27 eller på zarina.virsholm@sharprecruitment.se

Urval kommer att ske löpande. Ansök därför redan idag.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Senior jurist sökes inom transaktion och finansiering till Glimstedt Stockholmskontor

Sharp Recruitment & Consultants