juridikjobb.se

Skadejurist

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-22

Ansök nu

Skadejurist

Vill du tillhöra en av marknadsledarna inom konsult- och professionsansvarsförsäkring? Är du en beslutsför och kundfokuserad lagspelare som brinner för skadeståndsrätt? Vi söker nu en skadejurist som vill arbeta med komplexa ansvarsskador i vårt team Skador Ansvar.  

Om jobbet  

I rollen som skadejurist kommer du huvudsakligen att handlägga skadeärenden, utreda skadeståndsansvar, företräda den försäkrade och förhandla med skadelidande 

Som skadejurist är kontaktytorna många både internt som externt och du delar i projekt som berör förbättringsarbete inom affärsområdet. Du kommer ha ett nära samarbete med våra underwriters och förväntas ge skadeförebyggande rådgivning till våra kunder samt delta i olika kundvårdsaktiviteter.  

Vem är du? 

Vi söker dig som är jur. kand. alternativt har jurist examen och har erfarenhet av skadeståndsutredningar. Det är meriterande om du har arbetat med säljaransvarsskador och har intresse för fastighetsrätt. Du behöver ha viljan och förmågan att utvecklas och tycka om att ställas inför nya utmaningar.  

Som person är du affärsmässig, noggrann och driven. Du tar ansvar för både din egen och verksamhetens utveckling. Arbetet ställer krav på lyhördhet inför kundens behov, god kommunikationsförmåga i tal och skrift på både svenska och engelska samt ett strukturerat tanke- och arbetssätt då du ställs inför komplicerade frågeställningar. Du har förmågan att på ett pedagogiskt sätt vägleda kunden från inträffad skada till dess beslut fattas och eventuell ersättning lämnas. Vi ser gärna att du som söker är en prestigelös person som delar din kunskap, du trivs i en roll där du får samarbeta med andra.  

Om oss  

Affärsområde Återförsäkring och Special inom Länsförsäkringar Sak bedriver verksamhet med fokus på kunden. Vi är ca 80 medarbetare som tillsammans skapar ett klimat där kunder, medarbetare och affär får möjlighet att nå sin fulla potential. Inom affärsområdet hanterar vi både återförsäkring och sådan direkt försäkring som fungerar som ett komplement till Länsförsäkringsbolagens affär. 

Vi tror på en dynamisk kultur med ständiga förbättringar och låter värderingarna engagemang, tillit, professionalism och öppenhet driva utvecklingen. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan arbete och fritid.  

Engagemang, tillit, professionalism och öppenhet är det som driver utveckling hos oss. I vår organisation leder återkoppling och uppföljning av dina prestationer affären framåt. Samma öppenhet som vårt starka varumärke står för strävar vi även efter internt. Mångfald värderas högt i vår verksamhet och vi lägger stort fokus på hälsa för att skapa balans mellan jobb och fritid.  

Låter detta intressant?

Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag, så tveka inte att söka redan idag.

Kontaktperson

Sara Elala 
Chef
08-588 402 16

Anna Sandqvist 
Kontaktombud SACO
08-588 416 50

Margareta Lööf 
Kontaktombud FTF
08-588 412 38

Dela detta jobb

Skadejurist

Länsförsäkringar AB