juridikjobb.se

logga

Skierfe Advokatfirma växer och söker biträdande jurister

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-05-30

Ansök nu

Skierfe Advokatfirma växer och söker biträdande jurister

Om verksamheten

Skierfe Advokatfirma är en oberoende advokatbyrå med tydligt fokus mot fastighetsbranschen. Vi tillhandahåller rådgivning till fastighetsägare och investerare vid genomförandet av fastighetsrelaterade transaktioner och projekt samt vid löpande förvaltning. Vi företräder ledande svenska och utländska aktörer inom bl.a. transaktioner, fastighetsutveckling, hotell och fastighetsförvaltning.

Vår vision är att vara ledande i Sverige inom de områden vi är verksamma. För att nå dit arbetar vi nära våra klienter med tydligt fokus på deras verksamheter och branschens frågor.

Byrån expanderar och söker nu två biträdande jurister.

Arbetsbeskrivning

Som biträdande jurist hos oss får du arbeta med kvalificerad transaktionsrådgivning till fastighetsägare och investerare. Våra uppdragsgivare utgörs bland annat av fastighetsbolag, hotellfastighetsbolag, fastighetsutvecklare, institutioner, fonder samt statliga bolag. Transaktionerna kan avse enskilda fastigheter, fastighetsbestånd, aktier i fastighetsbolag, hotellportföljer, byggrätter eller rörelsefastigheter. Du kommer också att få arbeta med löpande rådgivning inom alla legala frågor som förekommer vid ägande och förvaltning av kommersiella fastigheter. Våra tjänster omfattar alla typer av avtal, projekt och fastighetstyper. En av tjänsterna erbjuder en särskild inriktning mot entreprenadrätt.

Vem är du?

Vi söker dig som är i början av din karriär och har arbetat 1 - 2 år på advokatbyrå eller på bolag inom fastighetsbranschen, eller kommer direkt från tingstjänstgöring. Du har ett särskilt intresse för transaktionsrelaterad juridik och/eller finansiering samt en vilja att utvecklas som rådgivare till fastighetsbranschen. Då en av tjänsterna är inriktad mot entreprenadrätt ser vi gärna ett särskilt intresse för detta område. Som jurist är du analytisk och metodisk samtidigt som du är affärsorienterad och trivs med att arbeta nära affären och klienten. Som person är du prestigelös, engagerad och stresstålig. Du är kommunikativ och tillmötesgående mot klienter och kollegor och du har lätt för att etablera relationer och vinna förtroende.

Du erbjuds

Som jurist hos oss får du arbeta med intressanta och spännande uppdrag och redan från start arbetar du nära våra klienter. Du får en möjlighet att komma in på en ung advokatbyrå och bidra till byråns utveckling. Hos oss erbjuds du att utvecklas till en affärsorienterad rådgivare med gedigen branschkunskap. Vi erbjuder våra medarbetare stora möjligheter till utbildning för att utveckla kunskaperna om fastighetsbranschen och våra kunders verksamheter. Vi värdesätter en rimlig balans mellan arbete och fritid genom att vara flexibla med arbetsinsatser under olika perioder. Hos oss är det viktigt med en bra kollegial gemenskap och att vi trivs ihop. Kontoret är beläget i moderna och ljusa lokaler vid Stureplan i centrala Stockholm.

Sista ansökningsdag

Urvalet sker löpande.

I denna rekryteringsprocess samarbetar Skierfe Advokatfirma med Jurek Rekrytering & Bemanning. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Helena Woodcock på telefonnummer 0733-10 95 85 alternativt helena.woodco

Dela detta jobb

logga
Skierfe Advokatfirma växer och söker biträdande jurister

Jurek