juridikjobb.se

Logo

Upphandlare - vikariat

Ort
Kategorier
Utgår

2019-03-28

Ansök nu

Upphandlare - vikariat

Länsstyrelsen är en expertmyndighet inom områden som natur och miljö, samhällsbyggnad och landsbygd, direkt underställd regeringen. Vi fungerar som en länk mellan människor, kommuner, regioner och olika myndigheter. Vi verkar för att nationella mål får genomslag i länet. Det gör vi genom att se till helheten i vår myndighetsutövning, genom att förmedla kunskap och genom att samordna och utveckla olika sakfrågor. Hållbar utveckling ger framtiden möjligheter i ett Södermanland för alla.

Vi söker nu en upphandlare med placering på Rättsenheten, Juridiska avdelningen. I uppdraget ingår bl.a. att ansvara för upphandlingar enligt aktuell lagstiftning. Som upphandlare har du en i förhållande till verksamheterna självständig roll. Är du den vi söker kan vi erbjuda dig ett mycket stimulerande och varierande arbete med många kontakter i vår mångfacetterade verksamhet.

Arbetsuppgifter

Som upphandlare genomför du upphandlingar och inköp av varor och tjänster för myndighetens samtliga verksamheter i nära samarbete med beställare och olika specialister. Avrop genom förnyad konkurrensutsättning och andra liknande uppgifter kan också förekomma. Arbetet baseras på att upphandlingarna genomförs på ett affärsmässigt sätt med fokus på det som skapar mervärde för myndighetens kärnverksamheter. Du medverkar också till att utveckla myndighetens upphandlings- och inköpsprocess och ger råd och stöd till kärnverksamhetrna i olika upphandlings- och inköpsfrågor.

Kvalifikationer och profil

Vi söker dig som har upphandlingskompetens förvärvad genom grundläggande utbildning inom området och praktisk erfarenhet av offentlig upphandling, från behovsanalys till avtal. Meriterande är högskoleutbildning med inriktning mot upphandling, ekonomi eller juridik.

Tidigare erfarenhet av inköp inom offentlig förvaltning och vana att arbeta i programmet Visma TendSign är meriterande. Du behärskar Officepaketet väl.

Vi kommer lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är drivande, tar egna initiativ, är positiv och har lätt för att samarbeta med andra. Arbetet kräver bra ordningssinne och flexibilitet och det är därför viktigt att du ser möjligheter i förändringar. Du kommer att hantera flera ärenden samtidigt vilket kräver stora krav på din förmåga att planera och prioritera. Vi ser också att du har förmåga att producera dokument av hög kvalitet. Du kan även tolka och analysera komplicerade dokument och omsätta dessa i kvalitativa interna instruktioner.

Om tjänsten
Tjänsten är ett vikariat under 6 månader från och med den 1 maj 2019, eller enligt överenskommelse. Vikariatet kan komma att förlängas. 

Om Länsstyrelsen

Länsstyrelsen erbjuder en attraktiv arbetsplats. Vi har en levande värdegrund som baseras på de mänskliga rättigheterna och principen om likabehandling.

Vid rekrytering strävar Länsstyrelsen efter jämn könsfördelning och mångfald bland medarbetarna. Södermanlands län ingår i ett finskt förvaltningsområde och vi värdesätter därför om du har kunskaper i finska och behärskar ytterligare språk.

Läs mer om Länsstyrelsen på vår webbplats www.lansstyrelsen.se/sodermanland. Följ oss gärna på sociala medier - vi finns på Facebook, LinkedIn och Twitter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Kontaktpersoner

Pettersson Maria
enhetschef
010-2234000

Rune van den Brink
ST
010-2234000

Johanna Bergman
SACO
0102234000

Dela detta jobb

Logo
Upphandlare - vikariat

Länsstyrelsen Södermanland