juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.
logga

Vi söker biträdande jurister inom entreprenad- och fastighetsrätt

Ort
Utgår

2021-12-08

Ansök nu

Vi söker biträdande jurister inom entreprenad- och fastighetsrätt

Om byrån

Vi är en expansiv advokatbyrå som erbjuder den stora byråns erfarenhet och trygga processer, men i ett mindre format som främjar nära och långsiktiga relationer till både uppdragsgivare och medarbetare.

Med en kultur som präglas av teamkänsla, ger vi dig goda förutsättningar att utvecklas till din fulla potential. Det är viktigt att kunna erbjuda ett stimulerande och utvecklande jobb som samtidigt lämnar utrymme för privatlivet. Vill du växa med oss?

Titov & Partners är inriktad på områdena företagsöverlåtelser, bolagsrätt, IT/IP-rätt, exploatering och markutveckling, offentlig upphandling, entreprenad- och byggjuridik, skatterätt, arbetsrätt och tvistelösning. Verksamheten startades av erfarna advokater under 2018.

Du som biträdande jurist

Egenskaper som vi värdesätter hos våra biträdande jurister är att man är laginriktad och prestigelös, noggrann och ansvarstagande. Eftersom många av våra klienter är internationella aktörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning. Egenskaper som affärsmässigt fokus, engagemang och lösningsorienterad rådgivning värdesätts av våra klienter.

Beskrivning av tjänsten

Som biträdande jurist inom entreprenad- och fastighetsrätt kommer du att biträda vid avtalsförhandlingar och upprätta avtal, hantera frågor om bygglov, servitut och förhandsbesked. Du kommer även ha kontakt med domstolar och andra myndigheter. Du jobbar i ett team med kollegor som har många års erfarenhet vilket gör att du kommer att få utveckla din kompetens och erfarenhet.

Din profil

Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet från advokatbyrå eller som bolagsjurist med huvudsaklig inriktning mot fastighetsrätt.

Referens vid ansökan: Fastighetsrätt

Sista ansökningsdag: Urval och intervjuer sker löpande, vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt men senast 20 november 2021.

För mer inforrmation om tjänsten kontakta gärna: Stefan Gustavsson, 070-868 29 77.

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

logga
Vi söker biträdande jurister inom entreprenad- och fastighetsrätt

Advokatfirman Titov & Partners AB