juridikjobb.se

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Juridikjobb.ses integritetspolicy/användarvillkor.

Bolagsjurist till Qressida

Ort
Utgår

2022-12-28

Ansök nu

Bolagsjurist till Qressida

Vad du får hos oss

Qressida är en fastighetskoncern med stor entreprenörsanda och korta beslutsvägar som befinner sig i en spännande expansionsfas. Vi har en positiv och inkluderande företagskultur och nu behöver vi förstärka vårt team med en bolagsjurist.

Du som bolagsjurist kommer vara en nyckelperson för vår tillväxt. Vi erbjuder dig en bred och varierande tjänst som huvudansvarig för fastighetskoncernens juridiska frågor. Du kommer även ges möjlighet att vara del i vårt förberedande arbete inför en framtida börsintroduktion.

 

Vem söker vi

Du har en juristexamen och relevant arbetslivserfarenhet från advokatbyrå, bygg – eller fastighetsbranschen eller liknande. Erfarenhet av Due Diligence-arbete, förhandlingar, upprättande och granskning av fastighetsrelaterade avtal samt fastighetsrättsliga frågor är meriterande.

Som person är du trygg i dig själv och du har ett metodiskt förhållningssätt till ditt arbete. Du har god social förmåga och lätt att samarbeta med andra. Du tycker vidare att det är utvecklande att arbeta med flera projekt samtidigt och är van att hålla deadlines.

Du har förmåga att se helheten i affären och är lyhörd för verksamhetens behov. Du kan självständigt prioritera och strukturera ditt arbete och även leda andra då du kommer vara beställare av extern juridisk kompetens när det behövs.

Qressida är en snabbt växande fastighetskoncern i dagsläget aktiv med 50 000 kvm lokaler av egen förvaltning och med utveckling av över 1 000 bostäder i olika faser. Vårt mål är att växa mångdubbelt de kommande åren och skapa förutsättningar för en framtida börsintroduktion.

 

Frågor

I denna rekrytering samarbetar vi med Sharp Recruitment & Consultants.

För ytterligare information eller frågor rörande tjänsten, kontakta Karin Steenstrup på tel. 0700 – 25 62 06, karin.steenstrup@sharprecruitment.se eller Dalia Missikos på tel. 0731 - 52 94 09, dalia.missikos@sharprecruitment.se.

Din ansökan ska bestå av ett CV och personligt brev. Tillträde sker enligt överenskommelse och urvalet sker löpande så ansök gärna idag.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

 

 

Dela detta jobb

Bolagsjurist till Qressida

Sharp Recruitment & Consultants